DEZEMBER



Freitag 18. Dezember : Friday December 18th : 2009
Aperitiv um 20.30 uhr : Aperitiv at 8.30pm

Winter Treats

Jetzt wo die Jahresendexzesse überhand genommen haben zieht auch im Bistro
klassiche Festlichkeit ein. Wie immer fährt Bistro drei wuselige Köche und
vier bezaubernde Kellner auf, allerdings bleiben wir in der Tradition des
Großen Bratens und haben drei Gänge statt der üblichen vier um diesen
üppigen Hauptgang arrangiert, die für euch wie immer mit regionalen,
saisonalen und biologischen Zutaten zubereitet werden.

---

So the excesses of end of year revelries are upon us and we are celebrating
with classic splendour at the Bistro. As usual we have three busy chefs,
four charming waiters but in keeping with tradition of the Great Roast we
have three (instead of the usual four) courses centred around the main, all
prepared for you using local, seasonal and organic ingredients.


Menu:

Champagne cocktail
Smoked halibut &horseradish salad
Stuffed lamb shoulder or Nut roast
with brussel sprouts & chestnuts in milk
Sticky ginger pudding, butterscotch sauce & Earl Grey ice cream