NOVEMBER




Freitag 20. November : Friday November 20th : 2009
Aperitiv um 20.30 uhr : Aperitiv at 8.30pm

Falling Leaves

Wo nun gelbe Blätter die Straßen fluten und der Sommer kaum mehr als ein
weit entfernter Traum, können wir endlich die wundersamen Juwelen genießen,
die zwar in ihrer Jugend von der Sonne geküsst wurden aber ausreichend
Geduld und weise Voraussicht besaßen, erst im finsteren November unsere
Teller (und Geschmacksnerven) zu treffen. Wie immer fährt Bistro regionale,
saisonale und biologische Zutaten, 3 Köche und 5 Kellner auf, um die
glücklichen Bäuche von 30 Gästen zu füllen.

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As the leaves flood the streets and summer becomes a distant memory, we get
to enjoy the wondrous jewels which began their life in the sunshine but had
the patience and forethought to grace our plates and palates in the gloom of
November. As usual the Bistro is using local, seasonal and organic
ingredients to warm the lucky stomachs of 30 guests who will be served by 3
chefs and 5 charming waiters.

MENU
hot apple cider with grasovka vodka
fennel and orange salad
beetroot soup with meatballs
baked buckwheat pasta (pizzoccheri) with pumpkin, cabbage and chestnuts
quinces in white wine with bayleaf crème anglaise