a bistro in our studio in Kreuzberg, bistroinourstudio, Berlin, food, communal eating, organic food, cooking, local, sustainable, seasonal, foraging, wild food, Kreuzberg, Bistro, basso, supper club, German food, British food, Scandinavian food, Italian food, Deutsche Essen, Deutsche Küche, Berliner Küche, Wein, regionale Essen, natural food, whole foods, vegetarian, vegan, fisch, Bio, Öko, Ökologsich, regionalen, saisonalen, biologischen, wilden Zutaten, volksküche,
JANUAR
Freitag 29. Januar : Friday January 29th : 2009
Aperitiv um 20.30 uhr : Aperitiv at 8.30pm
Menü:
Topinamburcocktail
Semmelknödel in Brühe
Zwei Austern aus Sylt
Schwarzwurzelgratin, Sodabrot & Soleei
Schwarzer Sirupkuchen mit Jägermeistereis
Sonst wie gehabt: 1 Tisch, 30 Gäste, 3 Köche, 4 Kellner, 4 Gänge und ein
Aperitiv. Inklusive (vielleicht nicht so) leichter Unterhaltung.
---
Menu:
Topinambur cocktail
Tyrol dumplings in broth
Two oysters from Sylt
Salsifygratin, soda bread & pickled egg
Black treacle tart with Jägermeister ice cream
Once more: 1 table, 30 guests, 3 chefs, 4 waiters, 4 courses, 1 aperitiv and some not so light
entertainment.