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APRIL
Freitag 24. April : Friday April 24th : 2009
Aperitiv um 20.30 Uhr : aperitiv at 8.30pm
Frühling & Spargelwahnsinn
Wir sind geradezu ekstatisch, endlich die erste Nacht im basso Bistro
ankündigen zu können, einer neuen Initiative von basso studio. 30 Gäste, 4
Köche, 4 Gänge und viel zu trinken an 1 großen Tisch. basso studio kocht ein
leckeres Menu, alles selbstgemacht mit den besten Zutaten.
We're ecstatic to finally announce the opening night of basso bistro, a new
initiative from the basso studio. 30 guests, 4 chefs, 4 courses, plenty of
drink and 1 big table. The basso studio cooks up some delicious treats all
from scratch and with the best of ingredients for this edible social
occasion.
Menu:
Sekt & Sorbet
White asparagus & watercress
Green asparagus risotto
Pollock roulade with wild garlic & saffron cream & spring cabbage
Vanilla ice cream, rhubarb & oat biscuit